laurdag 16. oktober 2010

Haustplanter


Velkomne skal de vere!


No har eg teke meg ein tur på Kvalsund gartneri...igjen :) Denne gongen for å handle planter som kan tåle frost og gir meg ei god haustkjensle! Eg er veldig glad i lyng, men var no på utkik etter andre typar blomar i tillegg til lyngen. Der var mange å velje mellom, men eg fall for denne samanhengen!


Oliventreet kjøpte eg på det fantastiske timestilbodet på Blomser og Gåver i Fosnavåg. Mellom kl 10 og 11 i dag kunne du få dei til 250kr, ordinær pris var 800! Jippi!!!Denne halloweenslynga fann eg på KID. Måtte berre pynte litt sjølv om det ikkje er før siste dag i oktober! ;) Men det blir berre denne fram til siste helga, då skal eg skjere ut gresskar også!


Ha ei flott helg!


♥klem♥


3 kommentarer:

 1. Det såg veldig koselig ut! Må snart få tak i nokre planter eg og, men var på jobb både fredag og laurdag.. Så eg rakk ingen timestilbod,men eg fekk med meg litt anna heim!

  SvarSlett
 2. Koselige haustbilde. Gleeer mej til ej he et hus å pynte :)

  SvarSlett
 3. ÅÅåå.. so heldig du va som fann dej OLIVENtre på tebååååd!!!! *lucky-you*
  He gått lenge å sikla ette dei ej også...

  Ang. minstemann med redusert fot, så går de ikkje so bra som mor trudde... han går fortsatt ikkje på foten, og nekta i det heile å prøve.. men men..
  Det blir pappas dag imorga(!) Det e ikkje berre fryd å gammen å gå heime med en 3 åring som kommandera dej hit å dit... hehe...
  Skal bli godt å komme sej på jobb ijen å koble av litt:)

  Ønske deg å dine en fortsatt fin søndag!!

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails