fredag 22. oktober 2010

God søndags- eller kvardagsmiddag


Laks med salt, pepar, dill og kvitløk.
 Ei boks creme fraiche med to ts dijon sennep.
Dampa brokkoli.

Du steiker laksen. Når den er ferdig, legg du han på asjetten og hiv blandinga med creme fraiche i panna for å få litt varme.

Server med kokte poteter og gullerøtter og/eller ferskt brød.

Nydeleg!!

Dette er ein enkel, rask og god middag. Flott å servere på ein søndag og rask til å lage på ein kvardag etter jobb ;)

Bon appetit!

God helg!

♥klem♥



2 kommentarer:

  1. Denne trur eg iallfall to tredelar av famila kunne spist, så dette må vi prøve ein gong.
    Du er eit skikkelig husmoremne du:)
    God helg til deg og dine!

    SvarSlett
  2. Mmmm... dinna må vi prøve ;) Gooo helg!

    SvarSlett

Related Posts with Thumbnails