laurdag 13. august 2011

Gulrotmuffins

Desse er berre fantastisk gode.


Eg smakte dei fyrste gong då venninna mi, Therese, hadde laga dei.
Sidan har eg laga dei til dåp, bryllaup, selskap o.l.



Enkle å lage.
Fantastisk gode.
Du kan lage dei fredag og servere dei søndag.
Du kan fryse dei,
og dei er like gode etterpå.



Eg har smaka på ein eller to.
Desse er til dåp imårgon.
Siste tantebarnet, David, skal døypast då.



Då eg skulle dandere til våre smakebitar på eit fat,
kom klomsete meg inn i bilete.
Heldigvis ikkje før.

Oppskrifta finn du her
Kva brukar du å bake?
Din spesialitet.

Eg er glad Therese introduserte meg til desse!

♥klem Hanne♥




3 kommentarer:

  1. For noen herlige cupcakes:) Nå fikk jeg lyst på noe godt å bite i:) Klem fra Pernille

    SvarSlett
  2. Mmmmm, dissa e go ja :)

    Kos dokke i dåp. Håpe regne helde sej vekke, å at det blir en super dag!

    God bedring til kompissi våra, håpe han e bedre i morgå!!

    Klem Therese

    SvarSlett
  3. Yummy, dissa skal ej prøve mej på! Synd det ikkje e fleire avspaseringsdaga igjen no;)
    Silje

    SvarSlett

Related Posts with Thumbnails